Mezoterapija za ponovni rast kose.
Želite jaku i lepu kose bez operacije? Da to je moguće.

mezoterapija-koseMezoterapije je ne-hirurško rešenje za smanjenje i lečenje opadanja kose, i čini da kosa raste isto kao i pre.
Mezoterapija se koristi više desetina godina unazad i ranije se koristila za podmladjivanje kože, smanjivanje sloja celulita i masnih naslaga.
Mi koristimo najnaprednije lekove i vitamine koji se ubrizgavalu u zahvaćeni deo kože gde opada kosa. Ubrizgava se u sloj kože poznat kao mezoderm. Ova terapija je mnogo bolje od lekova koji se piju u obliku tableta i kapsula, jer se primenjuje direktno na zahvaćeno mesto i samim tim su rezultati mnogo bolji.
Tretman se koristi kada imate tanku kosu, kod muške ćelavosti, gubitka kose kod žena usled naslednih faktora ili hormona, ali je takodje popularna kod onih koji žele deblju i jaču kosu koja izgleda zdravije.
Lečenje mezoterapijom je 100% sigurno i nema neželjenih reakcija, jer je se ubrizgava samo u malo područje zahvaćeno opadanjem kose. Svi lekovi koje koristimo su odobreni od strane Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Da li je tretman bolan?
Iako tretman izgleda strašno nije toliko bolan.

Kada će rezultati biti vidljivi?
Vreme zavisi od slučaja do slučaja, ali kod većine su rezultati jasno vidljivi već nakon 2 do 3 meseca. Kod nekih pacijenata su rezultati vidni već u prvom mesecu. Sigurni i najbolji vidljivi rezultati su u razdoblju od 3 do 6 meseci.

Gde mogu zakazati tretman?
Tretman se može zakazati u našoj klinici ili putem telefona na 069 730 655.
Takodje možete zakazati Facebook strani  https://www.facebook.com/stomatoloskaordinacijasrba

i putem naše kontak forme OVDE